Nova linija za proizvodnju sokova u Koceljevi

Bez autora
Apr 19 2010

Ministar trgovine i usluga u Vladi Republike Srbije Slobodan Milosavljević danas je u fabrici austrijske kompanije “Rauh” u Koceljevi pustio u pogon novu liniju za proizvodnju sokova. Kompanija “Rauh” je realizovala još jedan investicioni ciklus i otvorila novu proizvodnu liniju čiji kapacitet iznosi 12.000 litara na sat. Ova investicija, koja povećava vrednost fabrike u Koceljevi, je potvrda da je privreda ušla u fazu oporavka. Prema saopštenju Vlade Srbije, želja je da se što više domaćih proizvoda prerađuje i pakuje u Srbiji kao finalni proizvod. Više od 300 austrijskih kompanija u Srbiju je do sada investiralo 2,7 milijardi evra.

Nova linija za proizvodnju sokova u KoceljeviMinistar trgovine i usluga u Vladi Republike Srbije Slobodan Milosavljević danas je u fabrici austrijske kompanije “Rauh” u Koceljevi pustio u pogon novu liniju za proizvodnju sokova.

Kompanija “Rauh” je realizovala još jedan investicioni ciklus i otvorila novu proizvodnu liniju čiji kapacitet iznosi 12.000 litara na sat.
Ova investicija, koja povećava vrednost fabrike u Koceljevi, je potvrda da je privreda ušla u fazu oporavka.

Prema saopštenju Vlade Srbije, želja je da se što više domaćih proizvoda prerađuje i pakuje u Srbiji kao finalni proizvod.

Više od 300 austrijskih kompanija u Srbiju je do sada investiralo 2,7 milijardi evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik